Dobrodošli u Infogram!

O nama

Inovacija i partnerstvo za uspešnu budućnost!

Infogram je softverska kompanija osnovana 2011. godine, specijalizovana za razvoj softverskih rešenja za retail industriju i loyalty programe. Naš cilj je da pomognemo preduzećima da unaprede svoje poslovanje i steknu lojalnost svojih klijenata kroz inovativne tehnologije i prilagođene strategije.

Naš tim stručnjaka čini pažljivo odabrana grupa inženjera, dizajnera, analitičara i stručnjaka za marketing koji dele zajedničku viziju i strast prema stvaranju vrhunskih proizvoda i usluga. Kroz zajednički rad i kontinuirano usavršavanje, uspeli smo da ostvarimo impresivne rezultate i steknemo poverenje mnogih zadovoljnih klijenata.

Naše softversko rešenje pruža sveobuhvatnu platformu koja omogućava preduzećima da kreiraju, upravljaju i analiziraju svoje loyalty programe na jednostavan i efikasan način. Kroz našu platformu, klijenti mogu dizajnirati personalizovane nagradne sheme, pratiti napredak i rezultate programa, kao i analizirati podatke kako bi donosili kvalitetne odluke za unapređenje svojih poslovnih strategija.

Posebno smo ponosni na naše partnerstvo sa Dynamic Life, gde naša AI tehnologija igra ključnu ulogu u kreiranju personalizovanih korisničkih iskustava i omogućuje prikupljanje benefita preko fiskalnih računa. Takođe, jedno od naših najvažnijih partnerstava je sa kompanijom Generali osiguranje, gde smo zajedno uspostavili napredni loyalty program koji unapređuje interakciju sa korisnicima i dodatno jačaju lojalnost. Naša uspešna saradnja sa Lilly Drogerijom se ogleda u implementaciji našeg inovativnog loyalty programa, što je dodatno ojačalo naše poslovne veze i doprinelo boljem korisničkom iskustvu.

Infogram je posvećen održavanju najviših standarda kvaliteta i sigurnosti u svim aspektima  poslovanja. Koristimo najsavremenije tehnologije i metodologije kako bismo osigurali da naši klijenti uvek dobiju najbolje moguće rešenje za svoje potrebe. Takođe, redovno ažuriramo i unapređujemo naše proizvode kako bismo pratili najnovije trendove i zahteve tržišta.

Kroz godine rada i posvećenosti, Infogram je ostvario značajan uspeh i stekao ugled kao pouzdan partner. Naša kompanija je prepoznata po svojoj inovativnosti, fleksibilnosti i posvećenosti klijentima, što nam omogućava da kontinuirano rastemo i širimo našu ponudu proizvoda i usluga.

Ponosni smo na naša dostignuća i zahvalni za poverenje koje nam je ukazano. Uvek smo spremni da prihvatimo nove izazove i prilike koje nam dolaze u susret. Hvala vam što ste izabrali Infogram kao svog partnera u uspehu – zajedno ćemo graditi budućnost.

Vrednosti

  • Inovacija – Neprestano istražujemo i usvajamo nove tehnologije kako bismo unapredili naše proizvode i ostali u korak sa promenama u industriji.
  • Kvalitet – Posvećeni smo kreiranju vrhunskih rešenja koja zadovoljavaju najviše standarde kvaliteta i sigurnosti.
  • Klijent je u centru – Prepoznajemo jedinstvene potrebe naših klijenata i prilagođavamo naše proizvode i usluge kako bismo im pomogli da ostvare svoje poslovne ciljeve.
  • Integritet – Radimo posao etički, transparentno i odgovorno, poštujući naše klijente, zaposlene i zajednicu.
  • Timski rad – Verujemo u snagu zajedničkog rada, podrške i saradnje kako bismo postigli izvanredne rezultate.
  • Održivost – Težimo da minimiziramo negativan uticaj našeg poslovanja na životnu sredinu i promovišemo održive prakse u svim aspektima naše kompanije.

Naš tim je naše najveće bogatstvo.

U Infogramu, verujemo da naš tim čini razliku i ključ je našeg uspeha. Ponosni smo na naše zaposlene i njihovu posvećenost ostvarenju zajedničkih ciljeva, kao i na podršku koju pružaju jedni drugima u težnji ka stvaranju bolje budućnosti za naše klijente i kompaniju.

Svaki član našeg tima posvećen je uspehu naših klijenata i kompanije. Kroz otvorenu komunikaciju, međusobno učenje i neprestano usavršavanje, mi gradimo snažnu radnu kulturu koja podstiče inovacije, kreativnost i lični razvoj. Naša posvećenost timskom radu doprinosi stvaranju visoko efikasnih rešenja koja zadovoljavaju potrebe naših klijenata.