INFOGRAM LOYALTY PLATFORMA

Infogram Loyalty platforma je sveobuhvatno rešenje za upravljanje loyalty programima i nagradnim igrama koje kombinuje najnovije tehnologije, visok nivo prilagodljivosti i korisničke podrške kako bi pomogla kompanijama u unapređenju svojih poslovanja. Ova platforma omogućava efikasno prikupljanje i analizu podataka o kupovinama i ponašanju korisnika, što omogućava bolje razumevanje ciljne grupe i optimizaciju programa vernosti

Jedna od ključnih prednosti Infogram Loyalty platforme je e-fiskal rešenje, koje podržava prikupljanje benefita i nagrada preko fiskalnih računa, čime se olakšava proces prikupljanja podataka i omogućava fleksibilnost u sprovođenju loyalty programa. U srcu ove inovativne komponente naše platforme je moćan AI, dizajniran da pojednostavi i ubrza proces identifikacije proizvoda. Platforma takođe podržava integraciju sa POS sistemima putem JSON-based protokola, omogućavajući brzu i efikasnu evidenciju svake kupovine.

Komunikacija sa korisnicima je ključna za uspeh loyalty programa, a Infogram Loyalty platforma pruža mogućnost slanja personalizovanih ponuda, obaveštenja o nagradama i bodovima, kao i promocija putem e-maila, SMS-a ili aplikacija. Takođe, platforma obezbeđuje visok nivo bezbednosti podataka i zaštite privatnosti korisnika, poštujući sve važeće standarde i propise.

 

Infogram Loyalty platforma koristi open-source tehnologije kako bi smanjila troškove licenci i povećala fleksibilnost, uz korišćenje modernih tehnologija. Naš tim stručnjaka pruža tehničku podršku, obradu fiskalnih računa, obradu reklamacija i proizvoda, kao i call centar usluge za vaše korisnike.

Uz sve ove prednosti, Infogram Loyalty platforma predstavlja idealno rešenje za upravljanje vašim loyalty programima i nagradnim igrama, doprinoseći uspehu vašeg poslovanja.